Текстилни тапети "Стилстрой Трейдинг"

07.04.2021 / 11:48 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Семпла елегантност предлага колекция Cottage Line на немския производител Desima, а италианските колекции на Portofino са вдъхновени от средиземноморските традиции в декорирането.

 

Текстилни тапети Стилстрой ТрейдингДнес текстилните тапети са се превърнали в незаменим компонент на ефектния, елегантен и луксозен интериор, като създават различна атмосфера и излъчване в пространството. Никое друго стенно покритие не създава в помещението толкова комфорт и топлина, както текстилния тапет. Преплитането на различни или еднородни естествени материали създава широка гама от повърхностни ефекти и придава оригиналност и изящество, създава усещане за уют.

 

С текстилни тапети може да се постигне впечатляващ и ефектен интериор, да се акцентира частично или изцяло в дадено помещение. Те му придават високо качество и изтънченост, блясък и естественост. Чувство за измерение се добавя към стените, променяйки визуалната привлекателност на пространството. Текстилните тапети са най-добрият вид качествено стенно покритие с богат цветови  спектър и разнообразие от текстури, което ги прави широко приложими в частни и обществени сгради.

 

Някои от безспорните предимства на текстилния тапет са: антистатичност, дълготрайност (повече от 10 години), оригинален дизайн (уникална структура и съчетание на цветове), комфорт (поддържат приятен микроклимат в помещението), екологично чисти са (повечето са направени изцяло от естествени материали или от смеси на естествени и изкуствени влакна). Не бива обаче да се пренебрегва деликатната поддръжка, защото тя е фактор за добрия вид на тапета. Текстилните тапети не понасят мокро почистване, а само химическо чистене с мека кърпа или много чиста прахосмукачка.

 

Ако се нуждаете от семпла елегантност за уютен дом и търсите богат избор на тапети, ще ги откриете в колекция Cottage Line на немския производител Desima. Това са ръчно произведени тапети от 100% естествени влакна - трайни материали като вискоза, лен, юта. Екипът на Desima залага на високото качество и креативност в дизайна, подходящ както за вкусовете на луксозното и класическо обзавеждане, така и за изпълнение на изключително модерни концепции.

 

Cottage Line

Текстилни тапети Стилстрой Трейдинг

 

Италианските текстилни тапети на бранда Portofino са не по-малко привлекателни. Колекциите Portofino Home и Portofino 1 Classe от 100% вискоза и 100% полиестер са с дизайн и класически тонове,  вдъхновени от средиземноморските традиции в декорирането.

 

Portofino Home

Текстилни тапети Стилстрой Трейдинг

 

Portofino 1 Classe

Текстилни тапети Стилстрой Трейдинг

 

Всички колекции и много други можете да откриете в шоурума на „Стилстрой Трейдинг" ЕООД на бул. „Асен Йорданов" 6-3 в гр. София.


 

   още от Новини
   още от Арт