Колекция огледала с подсветка

03.06.2021 / 11:29 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

More To See Lite е ново дизайнерско решение за "умни" бани от Villeroy & Boch, което обединява естетика и функционалност.

 

Колекция огледала с подсветка

 

Огледалата с настенна светодиодна подсветка в новата колекция More To See Lite е красиво и практично решение за бани. Яркостта и цветът на подсветката лесно се регулират. Има и няколко режима за осветление, което позволява да се създаде нужното настроение: ярка ободряваща светлина за сутрешните водни процедури и слагане на грим, естествено дневно осветление или мека вечерна светлина. 

 

Колекция огледала с подсветка

 

В колекцията са представени огледала с ризлични форми и размери, а багодарение на светодиодните ленти всички страни на огледалото са осветени равномерно, създавайки приятна разсеяна светлина. Режимът на работа и интензивността се контролират със сензорен датчик върху огледалната повърхност.

 

Колекция огледала с подсветка

 

В новата колекция има и опция за интелигентно управление - More To See Lite може да бъде снабдена с комплект Zigbee®, който интегрира огледалото с подсветката в общата система от команди за „умен дом". Ползвателят може да управлява More to See Lite с помощта на приложения или гласова команда.


 

   още от Новини
   още от Баня