„Идеал Стандарт“ с нова колекция за банята в цвят копринено черно

20.09.2021 / 12:37 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Silk Black е контрапункт на традиционните бели керамични изделия и хромирани смесители.

 

Черното въплъщава изисканост. То ще даде възможност на клиентите да преобразят всяко пространство, използвайки смело ефекта „изцяло черно", или като създадат визуален контраст с присъствие на определени изделия в черно. Новата колекция в станалото модерно вече покритие се състои от селектирани продукти на „Идеал Стандарт" от всички продуктови групи: смесители, порцеланови мивки, мебели, тоалетни, поддушови корита, душ кабини, душ системи и аксесоари за банята.

 

Коприненото черно придава приятно изискан вид на изделията, внасяйки елегантно съвършенство, особено когато се комбинира с естествени материали като дърво, мрамор и камък. Продуктите са подходящи да ревитализират пространствата при реновация или да направят ярко впечатление в нови хотелски или жилищни бани, където черното ще създаде интимна и завладяваща атмосфера. Те са подбрани сред най-добре приетите и иновативни  модели от портфолиото на „Идеал Стандарт".  

 

Смесителите за умивалник с новото покритие са от колекция Ceraline, която притежава органични и цилиндрични форми, и от колекция Cerafine O, която внася екстравагантност с яркия си дизайн.     

 

„Идеал Стандарт“ с нова колекция за банята в цвят копринено черно

 

Термостатните смесители за душ на „Идеал Стандарт" са Ceratherm T, оборудвани с новия термостатен затварящ механизъм FirmaFlow Therm®, отличаващ се с издръжливост и висока степен на безопасност и функционалност. Душовете Idealrain допълват изживяването с широкия избор от ръчни и горни душове. В напълно черно са преобразени и новите супертънки поддушови корита Ultra Flat New, както и душ кабините Connect 2.     

 

„Идеал Стандарт“ с нова колекция за банята в цвят копринено черно

 

Колекцията Tesi на „Идеал Стандарт" предлага тоалетни и бидета. Тоалетните чинии с деликатни форми и с иновативната технология за измиване AquaBlade® допринасят за ефективното използване на водата и за осигуряване на високо ниво на хигиена.     

 

„Идеал Стандарт“ с нова колекция за банята в цвят копринено черно

 

Колекцията Tesi предлага още избор на мивки и мебели, а копринено черното предложение на „Идеал Стандарт" се разширява и с черни аксесоари за баня и кухненски смесители. За повече информация посетете уебсайта www.idealstandard.bg.    

 

„Идеал Стандарт“ с нова колекция за банята в цвят копринено черно

 

Вицепрезидентът „Бранд и активация" на „Идеал Стандарт Интернешънъл" Масимо Висмара изтъкна: „Разработваме нашите колекции с мисълта за превъзходство в дизайна. Знаем как един цвят има силата да преобрази всяко пространство. С коприненото черно даваме възможност на дизайнерите да изразят своя стил както при проектирането на нови бани, така и за реновация. С нашето предложение в черно, обхващащо всички продуктови категории, може да се приложи изцяло черен подход или да се създаде контрастен фокус с отделни черни елементи." 

 

Ideal Standard International е един от водещите производители в света на висококачествени продукти за баня за частни и обществени сгради. Централата на компанията е в Брюксел, Белгия. В Ideal Standard International работят близо 9500 души, като компанията има 17 производствени предприятия и пазарно присъствие в над 60 държави в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки последни технологии в производството в сътрудничество със световни дизайнери, компанията се фокусира върху разработването на иновативни решения за баня в множество продуктови категории като керамични продукти, смесители и душ-системи, вани, мебели и аксесоари. Продуктите на Ideal Standard се продават под силни международни и местни брандове като: Ideal Standard, Armitage Shanks (UK), Sottini (UK), Porcher (France), Ceramica Dolomite (Italy) и Vidima (Eastern Europe).


 

   още от Новини
   още от Баня