Всичко за дизайна на градината показва „Цветна пролет 2018“

21.03.2018 / 16:31 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Специализираната изложба продължава до 25 март в Международен панаир Пловдив.

 

Градината и зеленият кът в дома вече не са само комбинации от цветя и декоративни растения, а дизайнерски съчетания на различни елементи. Всяка година „Цветна пролет“ разширява асортимента, който демонстрира. Новата изненада е по-голямото предлагане на арт и хоби продукти, с които и аматьорите могат да творят уникати.

 

Екзотични палми се открояват в красивата палитра на изложбата. Прави впечатление по-голямото предлагане на лимонови и портокалови дръвчета. Според експерти у нас става модерен средиземноморският стил, напомнящ за атмосферата в Гърция и Италия, затова търсенето на типични за тези страни растения се увеличава.

 

Всичко за дизайна на градината показва „Цветна пролет 2018“

 

Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари отново дава възможност на професионалисти и любители да се запознаят с иновациите в тази област, с модерните тенденции във флористиката и озеленяването. Над 40 фирми показват традиционни и екзотични цветя, семена и разсад, декоративна растителност, нови видове овошки, инструменти и принадлежности, препарати за растителна защита и торове, саксии и керамични изделия, ръчно изработени сувенири, съдове и украса от дърво, биопродукти.

 

„Цветна пролет 2018“ се организира в рамките на Дните на семейството, свободното време, хобито и модата, които ще продължат до 25 март и включват още: Международна изложба „Природа, Лов, Риболов“ (от 21 март), Италиански фестивал на красотата и прическата (от 23 март), киноложки изложби (от 24 март). Красивите пъстрите експозиции може да се видят от 9 до 18 ч., в неделя – до 14 часа, срещу билет от 3 лева, който дава достъп до всички прояви.


 

   още от Новини
   още от Градина