Симеон Халачев показва избрани живописни творби

13.12.2017 / 17:22 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Ще видите пейзажи, експонирани в едно различно от обикновената и традиционна галерия пространство.

 

Симеон Халачев показва избрани живописни творби в уютното пространство на TERRA SPA център на ул. „21 век“ 21 в столицата. Изложбата под наслов „Избрано. Живопис“ ще бъде открита утре, 14 декември, от 19.00 часа. До 27 декември ще имате възможност да видите около 20 пейзажа, експонирани във фоайето и залите на спа центъра.

 

Симеон Халачев показва избрани живописни творби

 

Възнаграден от съдбата да носи в себе си таланта на три поколения художници, Симеон Халачев остава винаги верен на природата. Той умело черпи от нея сили да претворява заобикалящия го свят върху платното, да създава живописни произведения, които притежават енергията да очароват, да въздействат, да радват притежателите си...


Като ги експонира в едно различно от обикновената и традиционна галерия пространство, художникът предизвиква зрителя да възприеме творбите непосредствено, в една естествена среда, а не от дистанцията на официалната изложбена зала. Това е предизвикателство, което той отправя не само към зрителя, но и към самия себе си. И го овладява успешно.


В тази изложба духът на живописта и майсторството на Симеон Халачев отново ще поразят със свежестта и чувствеността си онези, с които го свързва дългогодишно приятелство и които следят неговия непрекъснат и успешен път в българското изобразително изкуство.


 

   още от Новини
   още от Арт