Semmelrock Stein+Design с презентация на Landscape Architecture Week

23.04.2018 / 16:17 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Фирмата ще ви запознае с бетонните изделия от гледна точка на екологични, модерни, дълготрайни и качествени решения за устойчива градска среда.

 

Растящите предизвикателства пред градовете поставят на дневен ред екологични въпроси за средата, в която живеем. През тези 10 години "Земелрок Щайн унд Дизайн" ЕООД се стреми да дава отговори, за да може заедно да превърнем градовете в едно по-здравословно, атрактивно и сигурно място за живот.

 

Semmelrock Stein+Design с презентация на Landscape Architecture Week

 

Разнообразието от казуси пред урбанисти, архитекти и проектанти налага необходимостта от функционални решения за ландшафтно оформление с грижа за околната среда и микроклимата. За да отговори на тази потребност, Semmelrock развива разнообразни продуктови системи, подпомагащи реализирането на проекти и концепции, които повишават качеството на живот и комфорта на градската среда.

 

Широката гама от настилки, плочи и допълнителни аксеоари притежава модерен дизайн, а многообразието от формати и повърхности дава възможност на професионалистите да открият подходящото решение при реализация на инфраструктурни и частни проекти, като се възползват от екологичните предимства на водопропускливите настилки.

 

Ако сме ви заинтригували, ви напомняме, че презентацията "Екологични решения за съвременна и устойчива градска среда" ще се проведе в АУЛА на Лесотехническия университет утре /24 април/ от 10.00 часа в рамките на Landscape Architecture Week 2018. По време на презентацията Semmelrock Stein+Design ще ви запознае с практическата функционалност на бетонните изделия от гледна точка на екологични, модерни, дълготрайни и качествени решения за устойчива градска среда.


 

   още от Новини
   още от Градина