Решения за малките пространства

27.03.2019 / 14:18 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Подобренията позволяват оптимизиране на помещенията и ги превръщат във функционални, модерни и уютни места за живеене.

 

Малките пространства в съвременните жилища често принуждават обитателите им през нощта да превръщат дивана в легло. Някои механизми за прибиране на матраците обаче се оказват доста усложнени за използване. Решение от ново поколение ще покажат по време на Техномебел до 30 март в Интер Експо Център. Предложенията включват механизми за скрити падащи легла с ръчно задействано отваряне, които могат да бъдат комбинирани със сгъваеми диван или маса. Италианските системи са изработени от висококачествени материали, гарантиращи дългия живот на продукта и осигуряващи лесното и плавно отваряне и затваряне на леглото с минимално усилие.

 

Леглата могат да бъдат окомплектовани с напълно сгъваеми конструкции за диван или маса, което от своя страна спомага за бързото и улеснено трансформиране на холовата гарнитура в спалня. Диванът се прибира безпроблемно и без необходимост от премахване на възглавниците. Комбинацията с маса дава възможност за моменталното й трансформиране в легло, без да е необходимо предварителното премахване на ниски предмети от нея.

 

Друго интересно предложение е механизъм, предоставящ възможността за две нива на повдигане на леглото – хоризонтално изтегляне и пълно отваряне. Първата функция улеснява ежедневното подреждане на леглото, а втората дава пълен достъп до мястото за съхранение под спалнята.

 

Решения за малките пространства


 

   още от Новини
   още от Дневна
   още от Изложения