В полите на Витоша

24.06.2020 / 16:40 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Основната идея за интериора по проект на ONA Design е да върне усещането за спокойтвие, уют и лично пространство - далеч от града, далеч от шума.

 

Това според авторите е „интериор с претенции за стил – елегантен микс от градски интериор с малко ретро, автентични елементи, които придават характер“. Минималистичният дизайн е постигнат с обрана цветова комбинация на дърво, бяло и сиво. Използвани са семпли текстури на модерен бял бетон, който нежно си партнира с мекотата на естествено дърво по пода. Белият цвят става семпъл фон за сцената на семейния живот и носи още повече светлина до всяко кътче в стаите.

 

В полите на Витоша

 

Стълбата, „обляна“ в бял бетон, е изящна и светла. Тънки стоманени нишки вместо обичаен парапет се пронизват като лъчи през облак от първото ниво на стълбата до последния етаж.

 

В полите на Витоша

 

Геометрични мотиви хексагони и сива бетонова мазилка са важни компоненти на модерния градски дом. Текстилите напомнят лен, но в неутрален тон, без да се натрапват.

 

В полите на Витоша

 

В полите на Витоша

 

В полите на Витоша

 

В петък проектът спечели трето място в категорията „Интериорен дизайн" в  Националните награди за строителство и инвестиции.


 

   още от Новини
   още от Интериорни проекти