Air Plant Workshop и Фестивал "Реките на София"

17.09.2020 / 11:24 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Локацията за провеждане на ателиетата на 26 и 27 септември ще бъде коритото на Перловската река, в района на Национален стадион "Васил Левски".

 

Реките на София могат да бъдат едно по-добро място в нашата градска среда - място за забавление, отдих, творчество. А растенията са неизменна част от тази позитивна трансформация. Ето защо Cactus lab и Botanic Lab подкрепят Фестивал "Реките на София", за да разгърнат ролята на растителността в нашия градски живот. Впуснете се в едно вълнуващо приключение с въздушни растения от род Tillandsia, като се включите в предстоящите ателиета.

 

Air Plant Workshop и Фестивал Реките на София

 

Форматът на работилниците е подходящ за начинаещи и любители в отглеждането на растения. Cactus Lab ще ви предостави всичко необходимо, за да създадете оригинална стойка с растения от род Tillandsia за дома - от декоративен речен камък и помощни материали, до очарователни въздушни растения. Разбира се, в това приключение ще разберете много интересни неща за растенията от този вид, за това как да ги отглеждате, както и няколко любопитни истории, които да разказвате на приятели след това. Фасилитатори на ателиетата ще бъдат ланд. арх. Мариана Енчева и ланд. арх. Мария Оракалиева.

 

Още подробности за събитието и регистрация вижте тук.


 

   още от Новини
   още от Градина