Открийте перфектната баня за вас с GROHE Perfect Match

18.11.2020 / 14:32 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Фирмата предлага изпробвани и подхождащи си продуктови комбинации за всеки вкус – цялостно оборудване за баня.

 

Открийте перфектната баня за вас с GROHE Perfect Match

 

Размер, дизайн и обзавеждане - баните са толкова различни, колкото нуждите, предпочитанията и бюджета на потребителите. Затова GROHE предлага изпробвани и подхождащи си продуктови комбинации за всеки вкус - цялостно оборудване за баня, само от едно място. Смесители, умивалници, вани, душове, тоалетни чинии, бутони и аксесоари могат да бъдат комбинирани според личен вкус и необходимите характеристики. Потребителят може да намери перфектното решение за своята баня, без да прави компромис с хармоничния дизайн и подходящите продукти.

 

GROHE Essence

Органична елегантност

 

Открийте перфектната баня за вас с GROHE Perfect Match

 

Продуктовата комбинация, създадена около серията GRHOE Essence, е перфектна за всеки, който приема банята като място за релаксация. Тази Perfect Match концепция се основава на нежни форми, елегантен силует и естествени линии. Нежният U-образен чучур на смесителя е подходящ за кръгли и овални умивалници, вани, душ пити, тоалетни чинии и аксесоари - създавайки с лекота стилно и хармонично усещане.

 

GROHE Plus

Изтънчен минималистичен стил

 

Открийте перфектната баня за вас с GROHE Perfect Match

 

Хармоничната комбинация, създадена около серията GROHE Plus, е перфектна за любителите на вълнуващи архитектурни силуети. Тази концепция е вдъхновена от дъгата - форма, която предлага едновременно сила и лекота. Чрез обединяване на извивките на кръга и острите линии на куба, серията се съчетава еднакво добре както с овални, така и с квадратни умивалници, вани, душ глави, тоалетни чинии и аксесоари. Смесителите GROHE Plus могат да се комбинират с овална керамика като тази от серията Essence, или с квадратни форми - като тези от серията Cube Ceramic.

 

GROHE Eurocube

Съвременен кубичен силует

 

Открийте перфектната баня за вас с GROHE Perfect Match

 

Концепцията, изградена около серията GROHE Eurocube, ще се хареса на почитателите на остри ръбове, изчистен дизайн и отличителен облик. Тази Perfect Match комбинация е вдъхновена от геометричното съвършенство на куба. Смесителите предлагат вечен силует, който съчетава смела естетика с утвърдено качество - създадени, за да внесат в банята яснота и динамичност. В комбинация със острите и минималистични линии на серията GROHE Cube Ceramic, както и квадратни душ пити и аксесоари, резултатът е хармонична съвременна атмосфера.


 

   още от Новини
   още от Баня