Освежете мебелите в дома и градината

15.02.2017 / 15:31 - citybuildhome.bg
  свежо  

Това може да направите с предлаганите от АРТ ЛИНЕА специално масло, бои и импрегнанти на италианския производител CAP Arreghini.

 

Ако ви омръзне визията на старите лакирани мебели, може да ги освежите. Идеален вариант за това е RINNUOVA - продукт, създаден специално за това. Безцветното регенериращо предпазно масло за екстериора възстановява първоначалния естетичен вид на лакирани изделия, изложени на външни условия, възвръщайки техния оригинален вид, като обновява боята, повърхностно износена от излагане на слънчева светлина и атмосферни влияния. RINNOVA е с изключителна опростена употреба. Третирането се извършва веднъж годишно, като така значително се удължава устойчивостта във времето на лакираната повърхност.

 

Освежете мебелите в дома и градината

 

Ако решите да обновите или смените цвета на боядисани мебели или ламперии, може да го направите с алкидна /блажна/ боя, която дава добри резултати, но пък има мирис. В този случай трябва да имате предвид основата и с какъв вид боя или лак е работено преди това, за да има съвместимост. За да няма проблеми от този род, най-ефективният и лесен начин е работата с ECOPLAST - акрилна боя на водна основа, която създава еластичен, стабилен, UV устойчив филм, и има отлична адхезия към различни материали: дърво, МДФ, алуминий, пластмаса, метал.

 

Освежете мебелите в дома и градината

 

И, накрая - тъй като пролетта бавно наближава - ще дойде редът и на дървените градински мебели, стрехи, навеси и други елементи от дърво, изложени на атмосферни влияния. Ако получите вдъхновение да ги обновите, отлична серия е NOVOLEGNO: маслено алкиден импрегнант байц /цветен и безцветен/,  матов лак, който защитава дървото от UV лъчи, влага и вредни атмосферни влияния, импрегнант за дърво на водна основа и импрегнант-лак 2 в1.

 

Освежете мебелите в дома и градината

 

Повече за предлаганите от АРТ ЛИНЕА продукти - тук.


 

   още от Новини
   още от Градина
   още от Любопитно