Направи си растителен терариум

07.12.2017 / 10:44 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Предколедното издание на ателието ще бъде истинско приключение с тропически растения.

 

Препоръчваме го на онези, които имат нужда от късче природа, което да прави ежедневието им у дома или на работното място по-зелено и красиво. А защо не и да създадат растителен терариум като подарък на свой приятел. Cactus Lab ще ви предостави всичко необходимо, за да създадете собствена миниатюрна градина с тропически растения, която да отнесете у дома, в офиса - от красиви стъклени съдове, през почва и нейните специални съставки, до разнообразни и очарователни кактуси и сукуленти. Разбира се, ще разберете и много интересни неща за тези растения и тяхната грижа за по-добрия ни микроклимат, за това как да ги отглеждате и няколко любопитни истории, които да разказвате на приятели след това. Фасилитатор на ателието ще бъде л. арх. Биляна Лесидренска.

 

Какво получава всеки участник? 3 растения по избор (кактуси и/или други сукулентни растения); стъклен съд за миниатюрната градина; специална почвена смес; камъчета за дренаж и декоративни за декорация; всички необходими инструменти и аксесоари за работа; напитка и вкусотии от домакина.

 

Направи си растителен терариум

 

Ателието на 9 декември в "Плюс това" на ул. "Марин Дринов" 30 в София ще се проведе в две части - сутрешно и следобедно. Сутрешното е от 10:30 до 12:30 часа, а следобедното - от 13:30 до 15:30 часа.

 

Предварителната регистрация е задължителна. Направете я тук.


 

   още от Новини
   още от Градина