Наближава конкурс Homemade Green Sofia

24.01.2017 / 10:29 - citybuildhome.bg
  свежо  

Проектът се реализира тестово на територията на Столична община, като участниците ще качват снимки от свои проекти за зелени балкони, тераси и градини.

 

От 25 февруари започва конкурс, който се реализира съвместно с Cleantech Bulgaria и с медийната подкрепа на National Geographic Bulgaria, BG-mamma, Capital.bg и Dnevnik.bg и ще приключи на 21 юни с официално събитие и награждаване в ботаническата градина на СУ "Св. Климент Охриски" в София.

 

Наближава конкурс Homemade Green Sofia

 

Проектът се реализира тестово само на територията на Столична община, като участниците в него ще могат да качват снимки от свои проекти за зелени балкони, тераси и градини в четири категории:

 

1. Частни балкони и градини. От 1 до 3 м, от 3 до 7 м и над 7 м.

2. Фирми - със собствени сгради, офиси с балкони и градини, или озеленена с тяхна подкрепа площ.

3. Детски градини и училища със собствена зелена площ, която е създадена с усилията и участие на учениците.

4. Междублокови градски пространства и нестандартни идеи, озеленени от частни лица или комапнии.

 

Наближава конкурс Homemade Green Sofia

 

За всяка една категория ще има следните награди:

 

Парична награда в размер на 15 000 лв. от общ награден фонд за най-красива градина и/или тераса на частни лица и компании, разпределен пропорционално между четирите първи места в категориите на конкурса.

 

Табела "най-красива градина в града" (за конкретната година, категория) и грамота за фирми, училища и детски градини в съответната категория.

 

Предметни награди за трите категории, предоставени от партньори на конкурса.

 

Наближава конкурс Homemade Green Sofia


Конкурсът ще се проведе с подкрепата на "Зелена София", "Гражданска инициатива за безопасни детски площадки", Ботанически градини към СУ "Св. Климент Охридски" и др.

 

Общи условия на конкурса - тук.

Страница с допълнителна информация

 

Механизъм на кандидастване - изпращане на е-мейл с до 3 снимки на зелената идея, име, фамилия (компания, учебно заведение), контакти за обратна връзка и квартал до office@innovationstarterbox.bg. 


 

   още от Новини
   още от Градина