Модулна система „RECreation“

16.11.2016 / 14:40 - citybuildhome.bg
  свежо  

За нея  EDO design studio получи приза в категорията „Открита зона за релакс | изнесено СПА за домашна употреба" в Годишния конкурс на DIBLA за интериорен и продуктов дизайн "ПРОпорция".

 

Модулна система „RECreation“ се състои от покрити и открити готови елементи, които позволяват изграждането на спа и уелнес зони в различни комбинации според наличното пространство, съществуваща архитектура и индивидуалните нужди на ползвателите. Семплите форми и олекотената конструкция са предпоставка за лесно производство, удобно складиране и транспорт, което води до понижаване на себестойността на изделията, както и кратък срок на доставка.

 

Модулна система „RECreation“

 

Системата за полагане на разнообразни вътрешни и външни декоративни облицовки, без наличието на мокри процеси, позволява бързото и пълно интегриране на „RECreation“ във всяка среда и ландшафт, без да влиза в конфликт със съществуващи сгради и съоръжения. Проектът включва малка част от богатата гама на системата: сауна, парна баня, основно помещение с душ зона, мултимедия, хидромасаж и отоплителна скамейка, както и две външни платформи.

 

Модулна система „RECreation“

 

Източник: DIBLA 

 

Citybuildhome.bg бeше медиен партньор на Годишния конкурс на DIBLA за интериорен и продуктов дизайн "ПРОпорция".


 

   още от Новини
   още от Баня
   още от Градина