Модерни работни пространства в Campus X / Telerik Academy

11.06.2018 / 14:40 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Първата фаза включва 200 работни места под формата на частни офиси за стартиращи и вече утвърдени компании, както и споделени пространства за организации в начален етап и специалисти на свободна практика.

 

Новият проект на съоснователите на Телерик и Телерик Академия е Campus X - мащабен проект, който цели да подпомогне и ускори успеха на стартиращите и вече утвърдени технологични компании. С планираното поетапно разширяване на кампуса до пролетта на 2019 г. Campus X ще обхваща четири модерно оборудвани сгради в кв. "Младост" с обща площ 18,000 кв. м и капацитет над 1000 работни места. Campus X / Telerik Academy спечели голямата награда за иновация на годината в конкурса b2b Media Awards 2018.

 

Активна общност от иновативни компании

 

Още преди официалното откриване в Campus X вече живеят редица технологични компании с обща пазарна оценка от около 50 млн. евро и с амбиции да трансформират сфери като здравеопазване, образование, транспорт, логистика и офис пространства. Сред тях са Office RnD - лидер сред платформите за управление на споделени пространства, Healee, която цели да направи революция в достъпа до здравеопазване, Dronamics - първият стратегически партньор на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) за дронове в световен мащаб, Telelink City Services, които разработват умни градски решения, и Find Me Cure, която свързва хората, страдащи от различни заболявания, с възможно най-подходящите за тях клинични проучвания.

 

Модерни работни пространства

 

Първата фаза от пускането на кампуса вече е в ход. Тя включва общо 200 работни места под формата на частни офиси за стартиращи и вече утвърдени компании, както и споделени пространства за организации в начален етап и специалисти на свободна практика. Кампусът ще предлага на своите обитатели също зали за срещи, специализирани места за телефонни разговори, модерно оборудвани кухня и бани, закрити и открити паркоместа, както и достъп до кафене и магазин за техника в самата сграда.

 

Модерни работни пространства в Campus X / Telerik Academy

 

В следващите фази на развитие, които предстоят до края на 2018 г. и през пролетта на 2019 г., се очаква Campus X да се разшири поетапно с още 3 сгради. Така общата му площ ще достигне 18,000 кв. м и ще включва над 1,000 работни места, зали за срещи, за отдих и забавление, както и зелени площи.


 

   още от Новини
   още от Офис
   още от Интериорни проекти