Какво се очаква на Paris Design Week 2017?

28.07.2017 / 13:02 - citybuildhome.bg
  свежо  

От 8 до 16 септември френската столица ще се оживи повече от обичайното.

 

Paris Design Week 2017 ще се проведе в четири квартала: BARBÈS—STALINGRAD, OPÉRA—CONCORDE—ÉTOILE,  LES HALLES—MARAIS—BASTILLE и SAINT-GERMAIN-DES-PRÉS. Организаторите са подготвили 6 тематични зони с повече от 200 локации в тях. Това са: fashiondesign for style and fashion; artdesign for one-off pieces; makeitsodesign for home DIY trends; fooddesign for edible design; projets for interior design; savoir-faire for craft. 

 

Какво се очаква на Paris Design Week 2017?

 

Много изложбени зали, музеи, студиа, работилници, магазини и заведения ще отворят своите врати за събития и изложения в седмицата на дизайна. Градските пространства също ще бъдат изпълнени с различни инсталации, ще се провеждат пърформанси и презентации на нови продукти. Разбира се, очакван е и форматът Talks, по време на който ще може да се срещнете с известни имена в дизайна.

 

Какво се очаква на Paris Design Week 2017?

 

Design À Vivre - задължителна част от седмицата на дизайна е площадката за младите и талантливите. Тя е организирана паралелно с основната изложба Maison & Objet. Около 100 дизайнери и техни студия представят прототипи на продукти и свои колекции. Всяка година павилионът събира повече от 15 хиляди посетители, включително собственици на големи компании и производители, които търсят нови прогресивни идеи.

 

Какво се очаква на Paris Design Week 2017?

 

Rado Star France France е още едно мероприятие в рамките на седмицата на дизайна. Шведската компания за часовници ще обяви имената на двама победители от конкурса и ще окаже финансова подкрепа за развитието на проекта.


 

   още от Новини
   още от Любопитно
   още от Изложения