Кадър в дърво и синьо

22.08.2018 / 12:22 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Baraka Design Lab. прави интериора на този апартамент в съвременен стил с морска панорама в новопостроена жилищна сграда с басейн във Варна.

 

Големите френски прозорци, изчистените форми, приятното съчетание на дървесните повърхности на мебелите и морско-сините акценти в текстила създават концепцията на приветлива атмосфера и изобилие от слънчева светлина в интериорния дизайн. Дървена облицовка по продължение на цялата стена отделя модерна практична кухня с трапезария от холния тракт. В нея е монтирана скрита тапетна врата, която се слива с декора и води към пространство, съчетаващо дрешник и мокро помещение. Лек многофункционален диван с лежанка, акцентиращи лампион и кресло подчертават модерния практичен стил.

 

За интерира на спалнята е избрано елегантното излъчване на неутралните сиво и бяло, освежени с дървесна повърхност и нюанси на синьо.

 

В стаята за по-младите обитатели е включена конфигурацията от жълто и синьо. Еднаквият принт на тапета и завесите с имената на различни градове дава възможност на децата да мечтаят за пътешествия и приключения.

 

Малката квадратура на кабинета е трябвало да побере място за работен кът, допълнително място за съхранение и разтегателен диван. Продължава линията на морските пътешествия – щори с принт, масичка и осветително тяло с въжета.

 

Кадър в дърво и синьо

Кадър в дърво и синьо

Кадър в дърво и синьо

Кадър в дърво и синьо


 

   още от Новини
   още от Интериорни проекти