Екологични решения за съвременна и устойчива градска среда представя Semmelrock

20.04.2018 / 16:33 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Събитието е в рамките на Landscape Architecture Week.

 

Екологични решения за съвременна и устойчива градска среда представя Semmelrock

 

Растящите предизвикателства пред градовете поставят на дневен ред екологични въпроси за средата, в която живеем. Като лидер в производството на решения за ландшафтна архитектура, Semmelrock Bulgaria се стреми да дава отговори, за да може заедно да превърнем градовете в едно по-здравословно, атрактивно и сигурно място за живот.

 

Semmelrock е 100% собственост на Wienerberger AG и разполага с модерни производствени бази, ефективна и гъвкава дистрибуторска мрежа в Централна и Източна Европа. Със своите 17 завода в осем държави - Австрия, Словакия, Чехия, Унгария, Полша, Хърватска, Румъния и България - както и дистрибуторски организации в Словения и Босна и Херцеговина, концернът осигурява работа на над 1000 души. Позиционирана във Виена, Semmelrock International GmbH е водещата компания в групата Semmelrock, която отговаря за производството на дъщерните компании в Австрия, Централна и Източна Европа.


Като социално отговорен член на обществото, Semmelrock е въвела принципите на устойчивото развитие като неразделна част от дейността си. Производствените мощности са близо до клиентите, с което се гарантират оптимални грижи и обслужване, и се допринася за развитието на региона. Късите транспортни разстояния при доставка на суровини за производството или на готовите продукти до клиентите показват грижа за околната среда.


Устойчивото управление е дълбоко залегнало в корпоративната стратегия на компанията и неговите принципи се спазват във всички сфери на дейността й от много години - най-вече в грижите за околната среда и по-специално по отношение на производството, подобряването и постоянното развитие на продуктовите решения.

 

Лекцията "Екологични решения за съвременна и устойчива градска" ще се проведе в АУЛА на Лесотехническия университет на 24 април от 10.00 ч.


 

   още от Новини
   още от Градина