С деца на работа

28.06.2019 / 13:21 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Нов проект поставя на различен етап развитието на coworking пространствата, като позволява на младите родители да са близо до своите малки деца.

 

С деца на работа

 

Нарастващо е търсенето на гъвкави пространства, които размиват границата между работа и личен живот и създават комфорт. Лондонският Cuckooz Nest е хибридно място, комбиниращо работна зона за фриленсъри и детска ясла. То създава общност от работещи хора, като в същото време ги разтоварва от чувството за вина, съпътстващо раздялата с малкото дете. Флексибилността и екипът от професионалисти, които поемат грижата за децата, създават лек и приятен преход между професионалния и личния живот.

 

С деца на работа

 

С деца на работа

 

С деца на работа

 

Идеята хрумва на съоснователите Фабиен Онийл и Чарли Розие, след като Чарли се връща на работа след първото си бебе и осъзнава колко трудно е да се намери достъпна и гъвкава грижа за децата в централен Лондон. Заедно с Лео Ууд, дизайнер на интериора в Kinder Design, те решават да обединят усилията си, за да създадат работно място, съобразено с нуждите на родителите.

 

С деца на работа

 

С деца на работа

 

С деца на работа

 

Пространството се намира на тиха калдъръмена уличка в сърцето на Clerkenwell - един от най-оживените квартали на централен Лондон. С отделен достъп до яслата, офисът предлага гостоприемно и динамично пространство, а зоната за децата е с внимателно подбрани материали, мебели и играчки.

 

 


 

   още от Новини
   още от Интериорни проекти
   още от Детска стая
   още от Офис
   още от Видео