Демонстрират първата в България инсталация за „Виртуална историческа разходка“

17.11.2017 / 11:26 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Освен че ще разберете повече за технологията, екипът на Love 2 Design ще ви представи и обновеното приложение за виртуален мебелен шоурум FVR 2.0.

 

Утре, 18 ноември, събота, от 13:00 часа в Регионален исторически музей в Шумен ще има демонстрация на първата в България инсталация за „Виртуална историческа разходка" на музея. Всеки посетител до края на годината ще има възможност да се потопи във виртуалния исторически свят на Омуртаговия дворец на древна Плиска. От екипа са горди, че съвместно с ръководството на РИМ Шумен са успели да пуснат в експлоатация в България нещо, което досега никой не е правил.

 

Демонстрират първата в България инсталация за „Виртуална историческа разходка“

 

По време на демонстрацията ще се говори и за самата технология и как тя би могла да ви помогне в ежедневието и бизнеса. Приложенията й в бизнеса носят добавена стойност за вашите продукти и/или услуги, а представянето им може да бъде зашеметяващо. В живота ще започнем да използваме Виртуална Реалност (VR) за всякакви неща. Чрез тази технология ще учим нови езици, ще посещаваме космически места, ще се връщаме назад във времето и какво ли още не, казват още от Love 2 Design.

 

Love 2 Design е студио, което предлага завършен цикъл за пълното вътрешно обзавеждане на дома, офиса и хотела - от идеята до най-малкия реализиран детайл. Екипът от млади и опитни професионалисти комбинира индивидуален подход, най-нови технологии за визуализиране и качествени материали. Съчетава функционалност, естетически форми, елегантност, стил и уют. А балансът от цена и качество е постижим с правилно планиране, професионализъм и отдаденост към работата, която е страст към дизайна и творческия процес.


 

   още от Новини
   още от Любопитно