Cactus Lab - интериорно озеленяване от бъдещето

24.04.2018 / 14:40 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Лекцията ще се проведе на 26 април в зала 301 на Лесотехническия университет от 14.00 часа в рамките на Landscape Architecture Week 2018.

 

"Cactus Lab е създаден с грижа за нашата по-зелена, здравословна и красива среда в затворените градски пространства, благодарение на лесни за отглеждане растения. Ние създаваме и предлагаме продукти и услуги, които са добавена стойност за нашия по-добър и зелен живот у дома, там, където работим, почиваме си, храним се или пък се забавляваме.

 

Нашата мисия е да свързваме градския човек с растенията в различни формати - събития, работилници, базари, градски ботанически турове, растителни декори и т.н. В тази връзка развиваме: концептуален онлайн магазин за кактуси, сукулентни, въздушни растения и продукти, свързани и вдъхновени от тях, шоурум и пространство за събития, които са своеобразна градска джунгла за растения и интериорен дизайн, бранд за лимитирани колекции кашпи, саксии, стойки и други продукти за инатеирорно озеленяване, създавани в колаборация с български продуктови дизайнери, производители и илюстратори.", казват от Cactus Lab.

 

Cactus Lab - интериорно озеленяване от бъдещето

 

Cactus Lab предлага дигитализирана услуга за озеленяване с лесни за отглеждане растения. Избран е този модел заради персонализирана, бърза и лесна онлайн услуга, която пасва на съвременното ни ежедневие. С нея клиентите получават озеленяване на дома, офиса, заведението или друго пространство с няколко лесни стъпки и според бюджета, който сами определят. Освен това за всеки проект Cactus Lab предоставя онлайн съвети за грижа за растенията, което улеснява поддръжката.


 

   още от Новини
   още от Градина