"JYSK България" представи новата си концепция за магазини – 3.0

09.05.2019 / 17:14 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Първият обект от подобен тип у нас отвори в Бургас, където веригата напълно реновира един от магазините си.

 

JYSK България представи новата си концепция за магазини – 3.0

 

Непосредствено след месеца на своята 40-годишнина датската верига JYSK представи у нас новата си концепция за интериор и подредба на своите обекти - 3.0. В напълно реновирания магазин в Бургас, който се намира на бул. „Тодор Александров" 30 в града, посетителите имат възможността да усетят новото потребителско изживяване, подчинено на съвременната идея за подредба на JYSK магазините 3.0.

 

JYSK България представи новата си концепция за магазини – 3.0

 

Концепцията 3.0 е изцяло подчинена на желанието потребителите да могат да видят артикулите на JYSK в максимално реална среда. Създадени са и много повече тематични зони за вдъхновение, където посетителите на магазините ще могат да експериментират с различни интериорни и екстериорни решения, както и да разчитат на експертния съвет на служителите на JYSK. 3.0 създава много повече усещането за домашна атмосфера, отколкото за магазин. Не на последно място, новата концепция ще доведе и до цялостно по-просторни зони в обектите на JYSK.

 

JYSK България представи новата си концепция за магазини – 3.0

 

Именно този обект на JYSK в България е и първият, който датската верига открива у нас, след като JYSK България става част от JYSK NORDIC. През 2014 г., само преди 5 години, това е четвъртият обект в страната, а днес компанията има общо 26 магазина в 18 български града и логистична база в Божурище. Традиционно, в първите дни на откриването, JYSK предлага множество изненади и намаления за своите най-верни и първи посетители: в първите 4 дни първите 100 клиенти, направили покупка на стойност 20 лв., ще получат 100 възглавници (днес), 100 одеяла (утре), 100 декоративни кошници (в събота) и 100 рамки за снимки (в неделя).

 

JYSK България представи новата си концепция за магазини – 3.0

 

JYSK България представи новата си концепция за магазини – 3.0

 

Веригата е вече 5 години в региона и е добре позната, благодарение на обекта и в град Пловдив. Магазинът в Бургас е сред най-добре представящите се, а сега дойде и моментът, в който решихме да го обновим с нашата нова концепция 3.0, която ще го направи много по-приветлив за нашите клиенти", сподели Ираида Паюк, маркетинг мениджър JYSK България и Румъния.

 

Нашият екип очаква с нетърпение деня на преоткриването! Готови сме да посрещнем клиенти със селекция от качествени артикули, с модерен и изчистен скандинавски дизайн. Посетителите, които вече познават нашия асортимент, ще бъдат приятно изненадани от големи намаления, като започнем от матраците, завивките и възглавниците, чак до мебелите и декорациите за дома. При нас клиентите ще получат качествено обслужване, както и помощ при своя избор", каза по повод откриването на реновирания магазин в Бургас Катя Ганчева, управител.

 

JYSK България представи новата си концепция за магазини – 3.0

 

JYSK отваря средно по повече от два нови магазина всяка седмица и е сред най-големите търговци на завивки, възглавници и матраци в Европа. Веригата продава близо 5 милиона матраци и над 10 милиона възглавници годишно. JYSK предлага и богата гама продукти за останалата част от дома - мебели, модули за съхранение, спално бельо, градински мебели и аксесоари за баня.


През 2019 г. JYSK България ще открие официално и пълния капацитет на своя дистрибуционен център в Божурище, след като инвестира в проекта 105 млн. евро. До края на годината компанията ще назначи между 250 и 300 служители в администрацията и складовата част. След като процесът бъде напълно завършен, дистрибуционният център ще обслужва България и близките държави - Гърция, Румъния, Словения, Хърватска и Босна и Херцеговина.


 

   още от Новини
   още от Градина