Balance Lamp

25.03.2019 / 11:52 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

През 2016 г. тя печели награда Red Dot - Best of the Best. Три години по-късно е сред най-ефективните дизайнерски решения.

 

Heng Balance Lamp са серия от настолни лампи, чието включване и изключване се извършва от две дървени топчета. Когато повдигнете долното, то е привлечено от висящото и включва светлината. Тази креативна малка лампа освен източник на светлина е и произведение на изкуството. Елегантната рамка е изработена от бук, създавайки усещане за естествена топлина и уют.

 

Balance Lamp

 

Light Shade Envelope е лампа, която се управлява с безжично дистанционно. Така може да включвате, изключвате и димирате и Light Cube. Може да сдвоите дистанционното управление с една или повече Light Cubes и по този начин да ги управлявате едновременно. Ще постигнете различна посока на осветеност, като сглобите шапката и Light Cube в желаното направление.

 

Balance Lamp

 

Light Cube може да се контролира чрез използване на жестове. Просто размахайте ръката си пред лампата, за да я включите или изключите. Когато пожелаете да регулирате яркостта, задръжте ръката си пред сензора. Режимът на димиране ще се активира, когато ръката ви е поставена пред Light Cube за повече от две секунди. Тя ще запомни и поддържа яркостта, която сте задали, до следващия път, когато я коригирате. За да предотвратите случайно включване/изключване на светлината, натиснете черния бутон, за да превключите от режим чрез жестове към ръчен.

 

Balance Lamp

 

В комбинация с аксесоарите (например Light Stand, Light Fix, Light Shade) лампата може да се използва като подово осветление, таванна лампа, настолна лампа, стенна лампа, прожектор и др. LightCube е преносима и презареждаща се, с вътрешна батерия, която може да осигури до няколко часа непрекъснато осветление. Това е удобно при използване на открито през нощта, на палатка, в килера или при прекъсване на електрозахранването.

 

Light Cube разполага и с удължителен кабел, който дава още по-голяма гъвкавост. Свържете я като таванна лампа или я поставете под леглото или дивана за подово осветление. Чрез свързване на Light Cube към съществуващото окабеляване за осветителни тела може да контролирате светлината с обикновен стенен ключ.

 

Продуктите са на компания за индустриален дизайн. Повече за нея ще научите на изложението "Техномебел" между 26 и 30 март в ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР в София.


 

   още от Новини
   още от Осветление
   още от Изложения